Bug 43083 - Can't Reboot or Shutdown
Summary: Can't Reboot or Shutdown
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Arjan van de Ven
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-05-31 17:13 UTC by Kat0
Modified: 2007-04-18 16:33 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-06 13:06:39 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Kat0 2001-05-31 17:13:34 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 5.0)

Description of problem:
I Have a:
Cyryx MII 333mhz, 160mb Ram DIM PC100.
Motherboard TX-Pro2 with Sis5597/98 and cmi8330 Sound Pro unboard.

The Problem is: 

When I wont to reboot, begin and kill all process, shutdown all service, 
etc..  And the system never reboot, but all process are killed (I think). 
And I see a message "Rebooting System..." but do not anithing.

When I wont to Shutdown It happen the same like reboot but, write: "Power 
Off.." But not do nothing

I read something like can be a Bios Update.
The Bios is Amibios.

Sorry For MY "BAD" english.

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Turn On
2. shutdown now / reboot
3. power off / rebooting system
	

Actual Results:  Nothing

Expected Results:  Reboot or Shutdown

Additional info:

Comment 1 Arjan van de Ven 2001-05-31 17:19:23 UTC
Can you try typing "apm=realmode" as parameter at the lilo prompt, eg:

lilo: linux apm=realmode

(don't type the lilo: yourelf)

Comment 2 Alan Cox 2003-06-06 13:06:39 UTC
Closed: Inactive



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.