Bug 43130 - Credit card icons missing
Credit card icons missing
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Web Site
Classification: Red Hat
Component: New Store (Show other bugs)
current
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Cameron Prince
wbirkhea
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-05-31 23:31 EDT by Jay Turner
Modified: 2015-01-07 18:46 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-06-01 15:34:56 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jay Turner 2001-05-31 23:31:59 EDT
Description of Problem:
The icons for the accepted credit cards are missing and are causing errors
in the log files.  "File does not exist: /var/www/html/img/smallmc.png" and
similiar for 'smallamex.png', 'smallvisa.png' and 'smallmc.png'

How Reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. 
2. 
3. 

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:
Comment 1 David Totten 2001-06-01 15:25:31 EDT
they are there on http://webdevel.redhat.com/cgi-bin/store. My guess is that
they for some reason failed to be included into the rpm
Comment 2 Jay Turner 2001-06-01 15:34:51 EDT
We appear to have the icons back on webqa.  Closing out the bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.