Bug 43162 - page title not picking up style
Summary: page title not picking up style
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Web Site
Classification: Red Hat
Component: New Store   
(Show other bugs)
Version: current
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Cameron Prince
QA Contact: wbirkhea
URL: http://www.webqa.redhat.com/cgi-bin/s...
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-06-01 16:59 UTC by Maraya Cornell
Modified: 2013-01-09 10:54 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-06-01 16:59:15 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Maraya Cornell 2001-06-01 16:59:11 UTC
Description of Problem: The title, "Customer Service" on 
http://www.webqa.redhat.com/cgi-bin/store/custservice.html 
does not have the right style.


How Reproducible:
Always


Steps to Reproduce:
1. 
2. 
3. 

Actual Results:
No font style.

Expected Results:
Should look like the title on this page:
http://maraya.current.webdevel.redhat.com/apps/checkout/
v3_custservice_out.html


Additional Information:
Nothing appears to be wrong with the html.  Maybe the stylesheet needs to be 
updated on webqa?  css/mainsite.css.

Comment 1 Maraya Cornell 2001-06-01 21:10:50 UTC
this is now correct on webqa.  somebody fixed the style sheet.  thanks.



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.