Bug 433140 - F9 alpha DVD does not start on Intel T2310 CPU
F9 alpha DVD does not start on Intel T2310 CPU
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
x86_64 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
Fedora Extras Quality Assurance
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2008-02-16 15:49 EST by Axel Thimm
Modified: 2008-05-21 11:10 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2008-05-21 11:10:16 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Axel Thimm 2008-02-16 15:49:12 EST
Description of problem:
The x86_64 installer does not start on a T2310 laptop, the vmlinuz images are
reported to be corrupt. Prepending with /boot or similar does not help. Using
the i386 DVD makes the install start.

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Try to boot from F9 alpha x86_64 DVD
Additional info:
Probably not related at all, but maybe it gives a hint: the install from the
i386 DVD required nohz=off to make it past /sbin/loader.

The laptop is a Toshiba L40-16d.
Comment 1 Jeremy Katz 2008-02-20 18:32:15 EST
They boot fine on hardware I've got...  does the DVD boot on another drive?  It
could just be a bad burn
Comment 2 Axel Thimm 2008-02-20 23:31:15 EST
I checked the DVD and it was OK. But I used subsequent pxeboot images from
rawhide and managed to get a bit farther, so maybe the issue is gone.

Should we keep this in needinfo until F9 beta is released and I provide some
feedback again? Or if you tell me to test some interim ISO I'll gladly do so.
Comment 3 Axel Thimm 2008-02-21 05:11:06 EST
BTW I didn't change NEEDINFO to NEW, changing it back.
Comment 4 Bug Zapper 2008-05-14 01:14:17 EDT
Changing version to '9' as part of upcoming Fedora 9 GA.
More information and reason for this action is here:
Comment 5 Axel Thimm 2008-05-21 11:10:16 EDT
Couldn't reproduce with GA.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.