This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-08-01. It is expected to last about 1 hours
Bug 435957 - If you fail to connect on first connection to a new WAP, NM does not re-request the authentication information
If you fail to connect on first connection to a new WAP, NM does not re-reque...
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: NetworkManager (Show other bugs)
5.2
All Linux
low Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Dan Williams
desktop-bugs@redhat.com
: Desktop
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-03-04 12:14 EST by Suzanne Hillman
Modified: 2013-02-19 00:19 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-02-19 00:19:07 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Suzanne Hillman 2008-03-04 12:14:48 EST
Description of problem:
If you fail to connect on first connection to a new WAP, NM does not re-request
the authentication information.

Version-Release number of selected component (if applicable):
NetworkManager-0.6.4-7.el5

How reproducible:
Always, I believe. Not a regression, either.

Steps to Reproduce:
1. Try to connect to something which you do not have correct auth data for.
  
Actual results:
Fails, and doesn't ask you to retry to enter the auth info. (I believe this is
only on first connection attempt, however)

Expected results:
Should ask again, at least twice.

Additional info:
Comment 3 Dan Williams 2013-02-19 00:19:07 EST
Not going to get fixed for RHEL5, but shouldn't be an issue with RHEL6.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.