Bug 436525 - CONFIG_UNUSED_SYMBOLS should be set ?
CONFIG_UNUSED_SYMBOLS should be set ?
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Kernel Maintainer List
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-03-07 13:38 EST by Tom London
Modified: 2008-03-07 14:01 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-03-07 13:55:17 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tom London 2008-03-07 13:38:51 EST
Description of problem:
In order to "activate" the "EXPORT_UNUSED_SYMBOL(init_mm)" included in patch,
CONFIG_USED_SYMBOLS needs to be set.

Without this, patch is moot .....

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel-2.6.25-0.95.rc4.fc9.i686
kernel-2.6.25-0.93.rc4.fc9.i686

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Dave Jones 2008-03-07 13:55:17 EST
Done.  But please make sure whatever module is using this knows that it's going
away soon.
Comment 2 Tom London 2008-03-07 14:01:29 EST
Thanks!

Back to the VMWare site to complain......

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.