Bug 436976 - ALSA reports Automatic detection of the sound card did not work
ALSA reports Automatic detection of the sound card did not work
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: alsa-utils (Show other bugs)
8
i386 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jaroslav Kysela
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-03-11 09:47 EDT by rnewleo
Modified: 2008-11-21 06:52 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-11-21 06:52:17 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description rnewleo 2008-03-11 09:47:33 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.8.1.12) Gecko/20080208 Fedora/2.0.0.12-1.fc8 Firefox/2.0.0.12

Description of problem:
I've got a Dell 1420 laptop and I haven't been able to setup my sound card.

According to Alsa, it's an Intel 82801H (ICH8 Family) HD Controller.

Thanks

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel 2.6.24.3-12.fc8

How reproducible:
Always


Steps to Reproduce:
1.Install
2.Try audio
3.Setup audio options
4.Try again
Nothing happens

Actual Results:
Hear sound from ALSA sound util

Expected Results:
Nothing happened

Additional info:
Comment 1 Martin Stransky 2008-03-11 11:38:12 EDT
please run system-config-soundcard and attach logs here
Comment 2 Jaroslav Kysela 2008-11-21 06:52:17 EST
Closing, no response from reporter. Try F9 or F10 releases.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.