Bug 439045 - Module i810 does not have a i810ModuleData data object
Module i810 does not have a i810ModuleData data object
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-drivers (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
low Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Adam Jackson
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-03-26 13:38 EDT by Andrew Duggan
Modified: 2008-04-01 15:52 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-04-01 15:52:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Xorg conf file (925 bytes, text/plain)
2008-03-26 13:38 EDT, Andrew Duggan
no flags Details
Xorg.0.log (6.02 KB, application/octet-stream)
2008-03-26 13:41 EDT, Andrew Duggan
no flags Details

  None (edit)
Description Andrew Duggan 2008-03-26 13:38:11 EDT
Description of problem:
using driver i810 does not allow X to start

Version-Release number of selected component (if applicable):

xorg-x11-drv-i810-2.2.1-15.fc9.i386

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Upgrade to F9 Beta from F8 having a working F8 xorg.conf that used i810 driver
2. startx
3.
  
Actual results:

X server fails to start

(II) Loading /usr/lib/xorg/modules/drivers//i810_drv.so
(EE) LoadModule: Module i810 does not have a i810ModuleData data object.
(II) UnloadModule: "i810"
(II) Unloading /usr/lib/xorg/modules/drivers//i810_drv.so
(EE) Failed to load module "i810" (invalid module, 0)

Expected results:

x server works

Additional info:

xorg-x11-server-common-1.4.99.901-10.20080314.fc9.i386
xorg-x11-server-utils-7.3-3.fc9.i386
xorg-x11-server-Xorg-1.4.99.901-10.20080314.fc9.i386

See attached xorg.conf and log files

Also i have tried this with unloading the i915 and drm modules and loading drm
and i810, and running 915resolution to set the mode correctly as it worked in F8.
Comment 1 Andrew Duggan 2008-03-26 13:38:11 EDT
Created attachment 299197 [details]
Xorg conf file
Comment 2 Andrew Duggan 2008-03-26 13:41:46 EDT
Created attachment 299199 [details]
Xorg.0.log 

This is the original xorg log file from before I grabbed the updated i810
driver from koji, but the results are the same.

This is a regression from F8.
Comment 3 Adam Jackson 2008-04-01 15:52:39 EDT
Fixed in 2.2.1-16

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.