This service will be undergoing maintenance at 20:00 UTC, 2017-04-03. It is expected to last about 30 minutes
Bug 441224 - Possible bug: readme-live-image.HEAD.el.po different in two servers?
Possible bug: readme-live-image.HEAD.el.po different in two servers?
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora Localization
Classification: Fedora
Component: Website (Show other bugs)
unspecified
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Dimitris Glezos
Diego Búrigo Zacarão
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-04-07 05:31 EDT by Dimitris Glezos
Modified: 2008-11-08 14:10 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-11-08 14:10:46 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dimitris Glezos 2008-04-07 05:31:37 EDT
## Description of problem:

I'm in a hurry now to go to work, but need to file this to not forget it. On one
of the app servers the $subj module has different el.po (one returns 404)?

Need to check this out, and/or clear the cache.
Comment 1 Piotr Drąg 2008-08-27 18:24:59 EDT
It's quite old bug, is this still valid or we can close this report?
Comment 2 Piotr Drąg 2008-11-08 14:10:46 EST
Closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.