Bug 441328 - System blacks out and freezes when using user switcher applet 2.21.10
System blacks out and freezes when using user switcher applet 2.21.10
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-drv-i810 (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Adam Jackson
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-04-07 11:52 EDT by Derek Hildreth
Modified: 2008-05-09 01:32 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-05-09 01:32:22 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
xorg.conf file from Derek Hildreth (386 bytes, application/octet-stream)
2008-04-08 00:35 EDT, Derek Hildreth
no flags Details
Xorg.0.log file from Derek Hildreth (24.41 KB, application/octet-stream)
2008-04-08 00:37 EDT, Derek Hildreth
no flags Details
lspci report from Derek Hildreth (2.12 KB, application/octet-stream)
2008-04-08 00:40 EDT, Derek Hildreth
no flags Details

  None (edit)
Description Derek Hildreth 2008-04-07 11:52:30 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9b5) Gecko/2008040216 Fedora/3.0-0.52.beta5.fc9 Firefox/3.0b5

Description of problem:
When I use the User Switcher Applet to quickly log in and out of different accounts, the screen goes black and I have to hard boot.  I cannot restart X with Ctrl+Alt+Backspace.  I cannot use Ctrl+Alt+Del to send the reboot signal.  I cannot press the power key to send shutdown signal.  I cannot use Ctrl+Alt+F1 to get CLI.  I'm simply stuck with a hard boot option and hold down my power button to forcedly power down the computer.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always


Steps to Reproduce:
1. Use the User Switcher Applet to log into the root account from the current one.
2. Use the User Switcher Applet again to try and log back into the original account.
3. Get black screen.  Hard boot.

Actual Results:
Joe User -> root -> Joe User = black, locked screen.

Expected Results:
To simply be presented with my original account with desktop, settings, and all.

Additional info:
Comment 1 Ray Strode [halfline] 2008-04-07 13:07:46 EDT
What kind of video card do you have?  Can you attach your Xorg.0.log and xorg.conf?
Comment 2 Derek Hildreth 2008-04-08 00:35:26 EDT
Created attachment 301599 [details]
xorg.conf file from Derek Hildreth
Comment 3 Derek Hildreth 2008-04-08 00:37:17 EDT
Created attachment 301600 [details]
Xorg.0.log file from Derek Hildreth
Comment 4 Derek Hildreth 2008-04-08 00:40:26 EDT
Created attachment 301601 [details]
lspci report from Derek Hildreth
Comment 5 Derek Hildreth 2008-04-08 00:41:30 EDT
Video card is Intel 945GM.  

I have attached a few different file, including the ones requested.  If there
are any others, please let me know.
Comment 6 Derek Hildreth 2008-04-12 21:05:59 EDT
As of April 12, the reported issue doesn't occur.  

I just finished testing and everything worked as it should.  It just occurred to
me that it may have something to do with compiz?  I'll try it with and without
compiz.  Unfortunately, right now, my compiz is broke.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.