Bug 44205 - No output from "rpm -qlp"
No output from "rpm -qlp"
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 44180
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: rpm (Show other bugs)
1.0
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Johnson
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-06-12 01:59 EDT by Stephen Rasku
Modified: 2007-04-18 12:33 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-06-12 01:59:32 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Stephen Rasku 2001-06-12 01:59:25 EDT
Doing "rpm -qlp rpm-4.0.3-0.33.i386.rpm" gives no output.  It should list
the files in the specified packages.  100% reproducible.  I am running
rpm-4.0.3-0.33.
Comment 1 Jeff Johnson 2001-06-12 08:11:33 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 44180 ***
Comment 2 Jeff Johnson 2001-06-12 12:56:23 EDT
rpm-4.0.3-0.35 should be in Raw Hide soon ...

Meanwhile, you can get the changes on the rpm-4_0 branch from CVS
if you're in a hurry:
	cvs -d :pserver:anonymous@cvs.rpm.org:/cvs/devel login
	(no password, just carriage return)
	cvs -d :pserver:anonymous@cvs.rpm.org:/cvs/devel get rpm
	cd rpm
	cvs up -r rpm-4_0
	./autogen.sh
	make
	make install

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.