Bug 442369 - conga should install 'sg3_utils' and start service 'scsi_reserve' when scsi fencing is used
conga should install 'sg3_utils' and start service 'scsi_reserve' when scsi f...
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Red Hat
Component: conga (Show other bugs)
4
All Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jim Parsons
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-04-14 11:53 EDT by Ryan McCabe
Modified: 2009-04-16 15:51 EDT (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version: RHBA-2008-0798
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-07-25 15:14:26 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ryan McCabe 2008-04-14 11:53:27 EDT
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #441580 +++

When shared storage support is requested when creating a cluster or adding a
cluster node, conga should install/update the 'sg3_utils' package, if necessary.

When scsi fencing is configured for a cluster node, conga should start the
'scsi_reserve' service, if it's not already running, or else scsi fencing will fail.
Comment 1 RHEL Product and Program Management 2008-04-14 12:00:08 EDT
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux maintenance release.  Product Management has requested
further review of this request by Red Hat Engineering, for potential
inclusion in a Red Hat Enterprise Linux Update release for currently deployed
products.  This request is not yet committed for inclusion in an Update
release.
Comment 4 Brian Brock 2008-05-23 15:06:25 EDT
Checked in 0.11.1-4.el4

Doesn't install sg3_utils after creating a bogus scsi fence.  Not sure that's a
problem, I'll have to look at the fix more closely with valid fencing
configuration.  Notably, I don't get a complaint or error message about an
invalid configuration.
Comment 6 errata-xmlrpc 2008-07-25 15:14:26 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2008-0798.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.