Bug 444852 - Startup errors are not reported when --daemon option is used
Startup errors are not reported when --daemon option is used
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise MRG
Classification: Red Hat
Component: qpid-cpp (Show other bugs)
beta
All Linux
urgent Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Gordon Sim
Kim van der Riet
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-05-01 04:23 EDT by Gordon Sim
Modified: 2012-12-07 12:44 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gordon Sim 2008-05-01 04:23:50 EDT
I'm not seeing any error messages when starting up the broker in daemon mode.
E.g. if the port is already in use, the data directory does not exist or
whatver, no error message is printed but the broker does not start.
Comment 1 Gordon Sim 2008-05-13 08:59:55 EDT
This seems to be caused by -r649294 (I suspect the changes to Daemon.cpp):

http://svn.apache.org/viewvc/incubator/qpid/trunk/qpid/cpp/src/qpid/broker/Daemon.cpp?r1=649294&r2=649293&pathrev=649294
Comment 2 Gordon Sim 2008-05-13 12:46:28 EDT
Resolved by r655944 (http://svn.apache.org/viewvc?view=rev&revision=655944)
Comment 3 Mike Bonnet 2008-05-16 11:09:20 EDT
qpidc-0.2.656926-1.el5, qpidd-0.2.656926-1.el5, and rhm-0.2.2058-1.el5 have been pushed to the staging repo for testing

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.