Bug 445948 - ECS Elitegroup GeForce 7050M-M mobo with NVidia GEF7050
ECS Elitegroup GeForce 7050M-M mobo with NVidia GEF7050
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11 (Show other bugs)
9
x86_64 Linux
low Severity high
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-05-10 02:40 EDT by Chuck Adams
Modified: 2008-08-02 19:40 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-07-17 16:56:23 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chuck Adams 2008-05-10 02:40:18 EDT
Description of problem:install FC9 preview x86_64 and reboot.  System
hangs at boot with no graphics.


Version-Release number of selected component (if applicable):FC9 Preview


How reproducible:install from DVD x86_64 preview version downloaded
on May 9, 2008 and installed.


Steps to Reproduce:
1.boot DVD
2.install
3.reboot
  
Actual results:blank screen and must power cycle to start over


Expected results:working system FC9 preview x86_64


Additional info:
Comment 1 Matěj Cepl 2008-05-13 09:42:35 EDT
Thanks for the bug report.  We have reviewed the information you have provided
above, and there is some additional information we require that will be helpful
in our diagnosis of this issue.

First of all, please, immediately after installation, before trying anything
else, please do run (as root) yum -y upgrade. There were many many bugfixes (and
they are still trickling in). If you are able to reproduce the problem, continue
as follows.

Please attach your X server config file (/etc/X11/xorg.conf) and X server log
file (/var/log/Xorg.*.log) to the bug report as individual uncompressed file
attachments using the bugzilla file attachment link below.

Could you please also try to run without any /etc/X11/xorg.conf whatsoever and
let X11 autodetect your display and video card? Attach to this bug
/var/log/Xorg.0.log from this attempt as well, please.

We will review this issue again once you've had a chance to attach this information.

Thanks in advance.
Comment 2 Bug Zapper 2008-05-14 06:57:20 EDT
Changing version to '9' as part of upcoming Fedora 9 GA.
More information and reason for this action is here:
http://fedoraproject.org/wiki/BugZappers/HouseKeeping
Comment 3 Matěj Cepl 2008-06-12 10:15:52 EDT
Reporter, could you please reply to the previous question? If you won't reply in
one month, I will have to close this bug as INSUFFICIENT_DATA. Thank you.
Comment 4 Matěj Cepl 2008-07-17 16:56:23 EDT
Since there are insufficient details provided in this report for us to
investigate the issue further, and we have not received feedback to the
information we have requested above, we will assume the problem was not
reproducible, or has been fixed in one of the updates we have released for the
reporter's distribution.

Users who have experienced this problem are encouraged to upgrade to the latest
update of their distribution, and if this issue turns out to still be
reproducible in the latest update, please reopen this bug with additional
information.

Closing as INSUFFICIENT_DATA.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.