Bug 449355 - RHEL4.7 beta can not execute GUI installation in Santa Rosa and Weybridge platform.
RHEL4.7 beta can not execute GUI installation in Santa Rosa and Weybridge pla...
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 449356
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: anaconda (Show other bugs)
4.7
x86_64 Linux
low Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-06-02 07:40 EDT by austin
Modified: 2008-06-27 03:25 EDT (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-06-24 05:19:28 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description austin 2008-06-02 07:40:26 EDT
Description of problem:
RHEL4.7 beta can not execute GUI installation in Santa Rosa and Weybridge
platform. The installer decide to use vesa driver, but the screen will show many
colorized grid and hold on the procedure. The log under /tmp/X.log show:
......
<EE>Failed to load module "glx"
<EE>Failed to load module "record"
<EE>Failed to load module "dri"
<WW>VESA(0):Failed to set up write-combining range (0xd0000000, 0x770000)
error opening security policy file /etc/X11/xserver/SecurityPolicy
Could not init font path element unix/:7100, removing from list!


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
always in santa rosa and weybridge platforms

Steps to Reproduce:
1.install by gui mode
2.
3.
  
Actual results:
can not install system by gui mode

Expected results:
can install correctly

Additional info:
RHEL4.6 is ok in GUI mode installatino in the above 2 platforms.
Comment 1 Geoff Gustafson 2008-06-03 11:57:50 EDT
I expect this is a known problem we had found too. The fix was complicated, so
it won't make snapshot 1 but is planned for snapshot 2.
Comment 2 Jane Lv 2008-06-20 03:28:43 EDT
This bug still exists in snapshot2.  
Comment 3 Denise Dumas 2008-06-20 12:28:55 EDT
This BZ has no flags set and no acks at all. Code freeze for the final build of
4.7 is in 3 days. So it is not going to make 4.7, and we'll have to add a releae
note. 

Geoff, did you believe this to be a duplicate of another BZ, and if so, which one? 
Comment 7 Jane Lv 2008-06-24 04:54:00 EDT
Geoff is back to Intel.  John is his replacement. :)

This bug is a duplicate of bug 449356.

We reproduced this issue on Tylersburg-HEDT platform.  GUI installation on
Tylersburg-HEDT works on RHEL4.6 and RHEL5.2.
Comment 8 Alexander Todorov 2008-06-24 05:19:28 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 449356 ***
Comment 9 Jane Lv 2008-06-27 03:25:52 EDT
GUI installation on Intel SantaRosa, Weybridge and Tylersburg-HEDT works well on
RHEL4.7-sp4. 

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.