Bug 451557 - Nexuiz failes to start (x86_64 platform)
Nexuiz failes to start (x86_64 platform)
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: mesa (Show other bugs)
9
x86_64 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Adam Jackson
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-06-15 15:35 EDT by Thomas DuBuisson
Modified: 2008-08-02 19:40 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-07-19 16:17:45 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
stderr when running "nexuiz-sdl-wrapper" with no flags (3.26 KB, text/plain)
2008-06-15 15:35 EDT, Thomas DuBuisson
no flags Details

  None (edit)
Description Thomas DuBuisson 2008-06-15 15:35:02 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Consistent

Steps to Reproduce:
0) Buy a Lenovo T61p (core2 duo,intel x3100 graphics)
1) Have a fresh install of F9 x86_64
2) Install Nexuiz via system->administration-> add/remove software
3) Try to run Nexuiz
  
Actual results:
Program doesn't start (running from console yields some debug info - tell me if
you want it ran with an option)

Expected results:
When running "nexuiz-sdl-wrapper" the attached log results.  When running -glx,
a black screen with a cursor is provided and there is no way out (ctrl-c, esc,
tty 1-6 all don't work).

Additional info:
Comment 1 Thomas DuBuisson 2008-06-15 15:35:02 EDT
Created attachment 309406 [details]
stderr when running "nexuiz-sdl-wrapper" with no flags
Comment 2 Gwyn Ciesla 2008-06-16 13:10:48 EDT
Appears to be a mesa bug, reassigning.
Comment 3 Matěj Cepl 2008-06-16 16:22:41 EDT
Thanks for the bug report.  We have reviewed the information you have provided
above, and there is some additional information we require that will be helpful
in our diagnosis of this issue.

Please attach your X server config file (/etc/X11/xorg.conf) and X server log
file (/var/log/Xorg.*.log) to the bug report as individual uncompressed file
attachments using the bugzilla file attachment link below.

Could you please also try to run without any /etc/X11/xorg.conf whatsoever and
let X11 autodetect your display and video card? Attach to this bug
/var/log/Xorg.0.log from this attempt as well, please.

We will review this issue again once you've had a chance to attach this information.

Thanks in advance.
Comment 4 Matěj Cepl 2008-07-17 19:11:13 EDT
Reporter, could you please reply to the previous question? If you won't reply in
one month, I will have to close this bug as INSUFFICIENT_DATA. Thank you.
Comment 5 Thomas DuBuisson 2008-07-19 16:17:45 EDT
Due to other bugs the system / setup in question no longer runs Fedora 9, as
such I can not provide the data.  For now I have taken the liberty of closing it
INSUFFICIENT_DATA.

Sorry for the silence.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.