Bug 454399 - Long delay after pressing "Apply" button - no user feedback.
Long delay after pressing "Apply" button - no user feedback.
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-packagekit (Show other bugs)
9
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Robin Norwood
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-07-08 05:07 EDT by drago01
Modified: 2008-07-08 12:23 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-07-08 12:23:26 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description drago01 2008-07-08 05:07:55 EDT
Description of problem:
I tryed to delete multple package at once but after pressing the
apply button it started to resolve deps in the background without
showing any feedback to the user for ~30 sec
(the user might think it did nothing and keep clicking on  the apply button)

Version-Release number of selected component (if applicable):
gnome-packagekit-0.2.3-3.fc9.x86_64

How reproducible:
Always (more packages to install/update/delete = easier)

  
Actual results:
Long delay without feedback

Expected results:
Show some feedback so that the user doesn't think that nothing is happening.

Additional info:
Used the package from koji to test.
Comment 1 Richard Hughes 2008-07-08 12:23:26 EDT
Fixed in git master, many thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.