Bug 454950 - Just got done loading RHEL5 on machine and it was trying to update over network
Just got done loading RHEL5 on machine and it was trying to update over network
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: yum-updatesd (Show other bugs)
5.2
i386 Linux
low Severity low
: rc
: ---
Assigned To: James Antill
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-07-10 20:07 EDT by James
Modified: 2012-04-23 14:14 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-04-23 14:14:00 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
This is the file your tool told me to save. (1.89 KB, text/plain)
2008-07-10 20:07 EDT, James
no flags Details

  None (edit)
Description James 2008-07-10 20:07:10 EDT
Description of problem:
Trying to update using your package icon

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.Load in RHEL5
2.Follow instructions
3.Doubleclick on package icon
  
Actual results:
msg stating it crashed and to file a bug report.

Expected results:
My system would be brought up to date.


Additional info:
Comment 1 James 2008-07-10 20:07:10 EDT
Created attachment 311526 [details]
This is the file your tool told me to save.
Comment 2 RHEL Product and Program Management 2012-04-02 06:36:18 EDT
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion
in a Red Hat Enterprise Linux release.  Product Management has
requested further review of this request by Red Hat Engineering, for
potential inclusion in a Red Hat Enterprise Linux release for currently
deployed products.  This request is not yet committed for inclusion in
a release.
Comment 3 Karel Srot 2012-04-19 05:11:47 EDT
I have set the flags for 5.9 so this bug won't be lost but I don't think it is an issue right now, the bug is several years without update. 
I incline to close it.
Comment 5 James Antill 2012-04-23 14:14:00 EDT
> TypeError: Parsing primary.xml error: Extra content at the end of the document

...this is a "shouldn't happen" error. Maybe a (really old) bug in RHN, maybe something else. Very likely "fixed itself" a long time ago.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.