Bug 455928 - Dependency failure for nspluginwrapper.
Dependency failure for nspluginwrapper.
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: nspluginwrapper (Show other bugs)
9
All Linux
low Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-07-18 16:29 EDT by eric@christensenplace.us
Modified: 2008-07-24 15:11 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-07-24 15:11:17 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description eric@christensenplace.us 2008-07-18 16:29:31 EDT
Description of problem: When I try to update nspluginwrapper I get a dependency
failure for gecko-libs.


Version-Release number of selected component (if applicable):
nspluginwrapper.i386 0:1.1.0-2.fc9


How reproducible: Very


Steps to Reproduce:
1. run yum update
2. watch as dependency is missing

  
Actual results:
--> Running transaction check
---> Package nspluginwrapper.i386 0:1.1.0-2.fc9 set to be updated
--> Processing Dependency: gecko-libs = 1.9 for package: nspluginwrapper
--> Finished Dependency Resolution
nspluginwrapper-1.1.0-2.fc9.i386 from updates has depsolving problems
  --> Missing Dependency: gecko-libs = 1.9 is needed by package
nspluginwrapper-1.1.0-2.fc9.i386 (updates)
Error: Missing Dependency: gecko-libs = 1.9 is needed by package
nspluginwrapper-1.1.0-2.fc9.i386 (updates)


Expected results:
The dependant package to be available.

Additional info:
Comment 1 Kevin 2008-07-19 02:40:05 EDT
My F9 system just installed nspluginwrapper-1.1.0-3.fc9.i386.rpm without any
issues from the updates repository. This version looks like it was pushed to the
updates repo only shortly after the original issue with 1.1.0-2 was reported.

Please run 'yum clean all' followed by 'yum update' and advise if the issue
persists or not.
Comment 2 eric@christensenplace.us 2008-07-24 15:11:17 EDT
All is well in the world, again.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.