Bug 457801 - yum-builddep doesn't check installed packages before repos [NEEDINFO]
yum-builddep doesn't check installed packages before repos
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: yum-utils (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Seth Vidal
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-08-04 14:23 EDT by Peter Jones
Modified: 2008-08-04 16:26 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-08-04 16:26:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
james.antill: needinfo?


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Peter Jones 2008-08-04 14:23:31 EDT
Description of problem: When I run yum-builddep, if a package is installed but not present in the repo, it still fails.  Here's a log:

localhost:~/build/SRPMS# yum-builddep anaconda-11.4.1.24-1.src.rpm 
audit-libs-devel-1.7.4-2.fc10.ia64
booty-0.104-2.fc10.noarch
bzip2-devel-1.0.5-2.fc10.ia64
device-mapper-devel-1.02.27-3.fc10.ia64
Error: No Package found for e2fsprogs-devel >= 1.41.0
localhost:~/build/SRPMS# rpm -q e2fsprogs-devel
e2fsprogs-devel-1.41.0-1.fc9.ia64
Comment 1 James Antill 2008-08-04 14:57:01 EDT
 This is resolved in upstream commit 4bb674d87a5f98ae2459cb9b476cbab40db0b24c

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.