Bug 461841 - iscsi-initiator-utils do not get installed even when using iscsi disks
iscsi-initiator-utils do not get installed even when using iscsi disks
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Hans de Goede
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-09-10 17:23 EDT by Hans de Goede
Modified: 2008-09-15 06:08 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-09-15 06:08:28 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Hans de Goede 2008-09-10 17:23:20 EDT
Using boot.iso and install.img dated 2008-09-10, and trying to put /home on an
iscsi disk, /home would not get mounted when booting the install.

Part of the problem here is that iscsi-initiator-utils do not get installed even when using iscsi disks. RHEL-5 has a fix for this in yuminstall.py around line 1202
Comment 1 Hans de Goede 2008-09-13 03:21:15 EDT
I've got a fix for this, I'll send the patch to the mailinglist (no git access yet, this is being worked on) reassigning to me.
Comment 2 Hans de Goede 2008-09-15 06:08:28 EDT
I've commited the fix to git now, this will get picked up in the next anaconda rawhide build, closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.