Bug 462921 - Piranha-debuginfo RPM doesn't have any information
Piranha-debuginfo RPM doesn't have any information
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: piranha (Show other bugs)
5.2
All Linux
medium Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Marek Grac
Cluster QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-09-19 14:19 EDT by Lon Hohberger
Modified: 2012-05-19 19:36 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-01-13 05:04:57 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Fix makefile. (1023 bytes, patch)
2008-09-19 14:19 EDT, Lon Hohberger
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Lon Hohberger 2008-09-19 14:19:26 EDT
Created attachment 317224 [details]
Fix makefile.

Description of problem:

Piranha debug information is stripped during installation.  This means that when the debuginfo RPM is generated, it is empty.

Version-Release number of selected component (if applicable): All.

How reproducible: 100%
Comment 3 RHEL Product and Program Management 2008-09-19 14:21:48 EDT
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux maintenance release.  Product Management has requested
further review of this request by Red Hat Engineering, for potential
inclusion in a Red Hat Enterprise Linux Update release for currently deployed
products.  This request is not yet committed for inclusion in an Update
release.
Comment 4 Marek Grac 2009-01-13 05:04:57 EST
Already fixed in 5.3 (patch applied for #243908)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.