Bug 463160 - Typo in default smb.conf
Typo in default smb.conf
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 455270
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: samba (Show other bugs)
9
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Simo Sorce
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-09-22 08:48 EDT by Jeroen van Meeuwen
Modified: 2008-09-24 01:44 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-09-24 01:44:07 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Patch to smb.conf.default (374 bytes, patch)
2008-09-22 08:48 EDT, Jeroen van Meeuwen
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Jeroen van Meeuwen 2008-09-22 08:48:29 EDT
Created attachment 317353 [details]
Patch to smb.conf.default

Description of problem:

David Heijkamp (d.heijkamp@ogd.nl) points out to me there's a typo in the default smb.conf.

Version-Release number of selected component (if applicable):

samba-3.0.31-0.fc8 (but latest in CVS also, judging from http://cvs.fedoraproject.org/viewvc/rpms/samba/devel/smb.conf.default?view=markup)

How reproducible:

N/A

Steps to Reproduce:
1. N/A
2.
3.
  
Actual results:

N/A

Expected results:

N/A

Additional info:

N/A
Comment 1 Guenther Deschner 2008-09-24 01:44:07 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 455270 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.