Bug 463491 - On first try: No kits found. Nothing to do.
On first try: No kits found. Nothing to do.
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat HPC Solution
Classification: Red Hat
Component: kit-hpc (Show other bugs)
5.2
All Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: OCS Support
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-09-23 14:06 EDT by Rafael Garabato
Modified: 2009-06-20 02:01 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Summary: Kit installation unsuccessful on first attempt: No kits found. Nothing to do. Details: When running a kit-installer (e.g. /opt/kusu/sbin/install-kit-hpc), the first attempt sometimes fail with the message “No kits found. Nothing to do”. Bugzilla entry: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=463491 Work-around: re-run kit installer (e.g. /opt/kusu/sbin/install-kit-hpc).
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-03-10 13:20:30 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Rafael Garabato 2008-09-23 14:06:56 EDT
Description of problem:
On the first try to install the hpc kit, the system failed. On the second try it succeeded.
I submitted this bug to notify it's occurrence. I am not sure it can be reproduced again.

Version-Release number of selected component (if applicable):
hpc-0.1

How reproducible:
Not sure

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:
Loading "rhnplugin" plugin
rhel-x86_64-server-5      100% |=========================| 1.4 kB    00:00
rhel-x86_64-server-hpc-5- 100% |=========================| 1.2 kB    00:00
rhel-x86_64-server-supple 100% |=========================| 1.4 kB    00:00
atlas-3.6.0-12.el5.x86_64 100% |=========================| 4.0 MB    00:20
atlas-devel-3.6.0-12.el5. 100% |=========================| 5.5 MB    00:33
blacs-mpich1-gnu-20000224 100% |=========================| 610 kB    00:05
blacs-mvapich1-gnu-200002 100% |=========================| 360 kB    00:03
blacs-openmpi-gnu-2000022 100% |=========================| 356 kB    00:03
bonnie++-1.03a-6.el5.x86_ 100% |=========================|  44 kB    00:01
component-benchmarking-to 100% |=========================| 2.4 kB    00:00
component-hpc-libraries-0 100% |=========================| 2.3 kB    00:00
component-mpich1-librarie 100% |=========================| 2.4 kB    00:00
component-mpich2-librarie 100% |=========================| 2.2 kB    00:00
component-mvapich1-librar 100% |=========================| 2.4 kB    00:00
component-mvapich2-librar 100% |=========================| 2.3 kB    00:00
component-openmpi-librari 100% |=========================| 2.7 kB    00:00
fftw3-3.1.2-5.el5.x86_64. 100% |=========================| 1.0 MB    00:07
fftw3-devel-3.1.2-5.el5.x 100% |=========================| 1.7 MB    00:11
hdf5-1.6.6-2.x86_64.rpm   100% |=========================| 1.5 MB    00:09
hdf5-mpich1-gnu-1.6.6-4.x 100% |=========================| 6.1 MB    00:30
hdf5-openmpi-gnu-1.6.6-3. 100% |=========================| 4.9 MB    00:28
iozone-3-3.el5.x86_64.rpm 100% |=========================| 259 kB    00:02
iperf-2.0.2-4.1.el5.x86_6 100% |=========================|  50 kB    00:01
kit-hpc-0.1-2.x86_64.rpm  100% |=========================| 3.3 kB    00:00
linpack-mpich1-gnu-1.0a-3 100% |=========================| 236 kB    00:03
linpack-mvapich1-gnu-1.0a 100% |=========================|  87 kB    00:02
linpack-openmpi-gnu-1.0a- 100% |=========================|  89 kB    00:01
mpich1-ethernet-gnu-1.2.7 100% |=========================| 4.9 MB    00:27
mpich2-ethernet-gnu-1.0.6 100% |=========================| 2.7 MB    00:19
mvapich1-infiniband-gnu-1 100% |=========================| 5.4 MB    00:37
mvapich2-infiniband-gnu-1 100% |=========================| 2.6 MB    00:21
netcdf-3.6.1-4.el5.x86_64 100% |=========================| 160 kB    00:02
netcdf-devel-3.6.1-4.el5. 100% |=========================| 364 kB    00:05
scalapack-mpich1-gnu-1.8. 100% |=========================|  37 MB    04:10
scalapack-mvapich1-gnu-1. 100% |=========================|  22 MB    02:37
scalapack-openmpi-gnu-1.8 100% |=========================|  21 MB    02:04
Adding kit using kitops...
No kits found. Nothing to do.
Adding kit using repoman...
The kit 'hpc' could not be found


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Daniel Riek 2008-09-29 17:42:16 EDT
I am seeing the same behaviour.

Not a blocker, but should be fixed soon. Also this needs to be noted in the install docs.
Comment 2 Daniel Riek 2008-09-29 17:47:10 EDT
Release note added. If any revisions are required, please set the 
"requires_release_notes" flag to "?" and edit the "Release Notes" field accordingly.
All revisions will be proofread by the Engineering Content Services team.

New Contents:
Summary: Kit installation unsuccessful on first attempt: No kits found. Nothing to do. 
Details: When running a kit-installer (e.g. /opt/kusu/sbin/install-kit-hpc), the first attempt sometimes fail with the message “No kits found. Nothing to do”.
Bugzilla entry: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=463491
Work-around: re-run kit installer (e.g. /opt/kusu/sbin/install-kit-hpc).
Comment 4 errata-xmlrpc 2009-03-10 13:20:30 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2009-0278.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.