Bug 46526 - Konqueror doesn't display bullets correctly
Konqueror doesn't display bullets correctly
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kdebase (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Aaron Brown
http://www.astradyne.co.uk/konq.html
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-06-29 05:03 EDT by Tethys
Modified: 2007-04-18 12:34 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-20 09:03:04 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tethys 2001-06-29 05:03:25 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux 2.4.5 i686; en-US; rv:0.9.1)
Gecko/20010607

Description of problem:
<ampersand>bull; is a character entity that's part of HTML-4.01. Konqueror
displays it as a question mark.

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Go to a page that contains <ampersand>bull; or <ampersand>#8226;
2.
3.
	

Actual Results:  Displayed as a question mark

Expected Results:  Displayed as a bullet

Additional info:
Comment 1 Ngo Than 2004-09-20 09:03:04 EDT
Please verify this with a newer version of Red Hat Enterprise Linux or
Fedora Core and reopen it against the new version if it still occurs.

Closing as "CURRENTRELEASE" for now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.