Bug 469561 - 'service qpidd start' doesn't on RHEL4 - gives usage error instead
'service qpidd start' doesn't on RHEL4 - gives usage error instead
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise MRG
Classification: Red Hat
Component: qpid-cpp (Show other bugs)
1.1
All Linux
high Severity urgent
: 1.1
: ---
Assigned To: messaging-bugs
Kim van der Riet
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-11-02 09:42 EST by Jeff Needle
Modified: 2009-02-04 10:36 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-02-04 10:36:54 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jeff Needle 2008-11-02 09:42:15 EST
# service qpidd start
Starting Qpid AMQP daemon: /etc/init.d/qpidd: Usage: daemon [+/-nicelevel] {program}

This regression is probably the same bug we fixed in 451038.
Comment 1 Frantisek Reznicek 2008-11-11 08:24:02 EST
RHTS test qpid_start_fails_bz458466 proves that issue is fixed now. Validated on RHEL4.7/5.2 i386/x86_64 using packages:
qpidd-0.3.712127-4.el4 and rhm-0.3.2759-2.el4
->VERIFIED
Comment 3 errata-xmlrpc 2009-02-04 10:36:54 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHEA-2009-0035.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.