Bug 469831 - Segfaults on start-up with WebKit support installed
Segfaults on start-up with WebKit support installed
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: liferea (Show other bugs)
9
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Steven M. Parrish
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-11-04 05:27 EST by Tim Waugh
Modified: 2009-02-05 08:37 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-02-05 08:37:16 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tim Waugh 2008-11-04 05:27:07 EST
Description of problem:
Sometimes liferea segfaults on start-up.

Version-Release number of selected component (if applicable):
liferea-1.4.20-4.fc9.x86_64
liferea-WebKit-1.4.20-4.fc9.x86_64

How reproducible:
Sometimes (see bug #469827).

Steps to Reproduce:
1.Start liferea.
  
Actual results:
Segfault.

Expected results:
No segfault.

Additional info:
Here is the output:

libnm_glib_nm_state_cb: dbus returned an error.
  (org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown) The name org.freedesktop.NetworkManager was not provided by any .service files
Note: WebKit HTML rendering support is experimental and
not everything is working properly with WebKit right now!!!
** Message: NP_Initialize
** Message: NP_Initialize succeeded

Liferea did receive signal 11 (Segmentation fault).
Comment 1 Tim Waugh 2008-11-04 05:28:05 EST
Incidentally I *don't* have the WebKit package installed, just liferea-WebKit.
Comment 2 Tim Waugh 2008-11-12 05:06:57 EST
Correction: this segfault occurs with WebKit-gtk installed.
Comment 3 Steven M. Parrish 2009-02-04 06:45:36 EST
Is this still an issue with the current version?
Comment 4 Tim Waugh 2009-02-05 08:37:16 EST
Works fine in liferea-1.4.23-1.fc10.x86_64.  Thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.