Bug 47136 - use multimode by default is not compiled in kernel
use multimode by default is not compiled in kernel
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-07-03 10:09 EDT by Alexander Kitzberger
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-06 10:15:25 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alexander Kitzberger 2001-07-03 10:09:34 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.74 [de] (X11; U; Linux 2.4.5 i686)

Description of problem:
system can be installed, but the next reboot will fail.
th ide controller hangs up

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.install system
2.reboot
3.system hangs
	

Actual Results:  please include the option "use multimode by default "in
the next kernel build

Expected Results:  please include the option "use multimode by default "in
the next kernel build

Additional info:

please include the option "use multimode by default "in the next kernel
build
Comment 1 Arjan van de Ven 2001-07-03 10:14:36 EDT
Several kernels already had this option, I've made sure all x86 kernels have
this enabled for next builds.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.