Bug 471607 - [Egenera 5.4 bug] No networking devices seen in virt-manager when installing guests
[Egenera 5.4 bug] No networking devices seen in virt-manager when installing ...
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: virt-manager (Show other bugs)
All Linux
urgent Severity urgent
: rc
: 5.4
Assigned To: Daniel Berrange
Virtualization Bugs
Depends On: 452260
Blocks: 471638
  Show dependency treegraph
Reported: 2008-11-14 11:38 EST by Chris Tatman
Modified: 2010-09-24 10:51 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2009-01-21 17:03:10 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Comment 2 Daniel Berrange 2008-11-14 17:12:45 EST
I thought this would be a bug in virt-manager talking to HAL, but that bit seems to be working OK according to logs. The core issue appears to be just that HAL isn't listing any network devices, and since virt-manager relies on HAL, we can't present any devices. So fixing HAL should fix virt-manager
Comment 5 Cole Robinson 2009-01-21 17:03:10 EST
Okay, from the looks of it, there is no virt-manager bug like Dan states. When bug 452260 (the underlying hal issue) is fixed, virt-manager should just work. If that is not the case, please reopen this bug, and attach the previously requested info, this time with a working hal underneath:

lshal output
ifconfg -a output
ls sys/class/net output

Until then, I'm closing this as NOTABUG. Please link any Issue Trackers to 452260.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.