Bug 473085 - Unable to switch back to X from tty2
Unable to switch back to X from tty2
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-server (Show other bugs)
11
ppc Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Adam Jackson
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-11-26 09:59 EST by Roman Rakus
Modified: 2014-01-12 19:08 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-10-16 09:36:10 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Configuration after instalation of X (4.36 KB, text/plain)
2008-11-27 06:40 EST, Roman Rakus
no flags Details
Log with xorg.conf (91.67 KB, text/plain)
2008-11-27 06:41 EST, Roman Rakus
no flags Details
Another log with xorg.conf (64.21 KB, text/plain)
2008-11-27 06:42 EST, Roman Rakus
no flags Details
Log without xorg.conf (98.16 KB, text/plain)
2008-11-27 06:42 EST, Roman Rakus
no flags Details

  None (edit)
Description Roman Rakus 2008-11-26 09:59:56 EST
Description of problem:
When I switch to tty2 and try to go back to tty1, where is X running, X is restarted, so I lost everything in there.

Version-Release number of selected component (if applicable):
xorg-x11-server-Xorg-1.5.3-5.fc10.ppc

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. login to X
2. switch to tty2
3. switch back to X
  
Actual results:
X restarted and new login screen

Expected results:
Normal switch to running X

Additional info:
If you want any logs or something I can provide you it.
Comment 1 Matěj Cepl 2008-11-26 18:44:55 EST
Thanks for the bug report.  We have reviewed the information you have provided above, and there is some additional information we require that will be helpful in our diagnosis of this issue.

Please attach your X server config file (/etc/X11/xorg.conf) and X server log file (/var/log/Xorg.*.log) to the bug report as individual uncompressed file attachments using the bugzilla file attachment link below.

Could you please also try to run without any /etc/X11/xorg.conf whatsoever and let X11 autodetect your display and video card? Attach to this bug /var/log/Xorg.0.log from this attempt as well, please.

We will review this issue again once you've had a chance to attach this information.

Thanks in advance.
Comment 2 Roman Rakus 2008-11-27 06:39:26 EST
Removing xorg.conf helps.
Comment 3 Roman Rakus 2008-11-27 06:40:29 EST
Created attachment 324867 [details]
Configuration after instalation of X
Comment 4 Roman Rakus 2008-11-27 06:41:53 EST
Created attachment 324868 [details]
Log with xorg.conf
Comment 5 Roman Rakus 2008-11-27 06:42:21 EST
Created attachment 324869 [details]
Another log with xorg.conf
Comment 6 Roman Rakus 2008-11-27 06:42:48 EST
Created attachment 324870 [details]
Log without xorg.conf
Comment 7 Bug Zapper 2009-06-09 05:56:12 EDT
This bug appears to have been reported against 'rawhide' during the Fedora 11 development cycle.
Changing version to '11'.

More information and reason for this action is here:
http://fedoraproject.org/wiki/BugZappers/HouseKeeping
Comment 8 seventhguardian 2009-10-16 03:34:03 EDT
A long time has passed. Is this still present?
Comment 9 Roman Rakus 2009-10-16 08:48:32 EDT
No, it isn't.
Comment 10 seventhguardian 2009-10-16 08:51:30 EDT
(In reply to comment #9)
> No, it isn't.  
Please close it then.
Comment 11 Matěj Cepl 2009-10-16 09:36:10 EDT
Thanks for letting us know

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.