Bug 477016 - OpenOffice Impress 3.0, AVIs do not play during presentation
OpenOffice Impress 3.0, AVIs do not play during presentation
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
10
x86_64 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-12-18 12:33 EST by Paul Paukstelis
Modified: 2009-01-29 18:10 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-01-29 18:10:20 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Paul Paukstelis 2008-12-18 12:33:31 EST
Description of problem:

AVI movies inserted into OpenOffice impress 3.0 do not play during presentation, but do play in the preview mode. All gstreamer packages are installed.


Version-Release number of selected component (if applicable):
3.0

How reproducible:
Very. Occurs with every movie I try to insert

Steps to Reproduce:
1. Start new impress document
2. Insert Movie or Sound
3. Choose AVI file
  
Actual results:
Movie will insert and can be resized. Pushing the play button while the movie is selected will allow the movie to play in the editing window. Movie will not play and only shows a black box after switching to presentation mode.

Expected results:

Movie should play in presentation mode.

Additional info:
Comment 1 Caolan McNamara 2008-12-18 13:41:13 EST
Crap, "CairoCanvas" was renamed to "Cairo" but the gstreamer patch wasn't updated to match. Fix checked in. Will be in the next F-10 update >= 3.0.0-9.11
Comment 2 Fedora Update System 2009-01-13 03:46:49 EST
openoffice.org-3.0.1-15.1.fc10 has been submitted as an update for Fedora 10.
http://admin.fedoraproject.org/updates/openoffice.org-3.0.1-15.1.fc10
Comment 3 Fedora Update System 2009-01-14 21:53:46 EST
openoffice.org-3.0.1-15.1.fc10 has been pushed to the Fedora 10 testing repository.  If problems still persist, please make note of it in this bug report.
 If you want to test the update, you can install it with 
 su -c 'yum --enablerepo=updates-testing update openoffice.org'.  You can provide feedback for this update here: http://admin.fedoraproject.org/updates/F10/FEDORA-2009-0390
Comment 4 Fedora Update System 2009-01-29 18:09:41 EST
openoffice.org-3.0.1-15.2.fc10 has been pushed to the Fedora 10 stable repository.  If problems still persist, please make note of it in this bug report.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.