Bug 477713 - weird characters appearing in English, it-IT and de-DE incomplete
weird characters appearing in English, it-IT and de-DE incomplete
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: redhat-release-notes (Show other bugs)
5.3
All Linux
medium Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Don Domingo
Content Services Development
: Documentation
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-12-22 20:52 EST by Don Domingo
Modified: 2009-08-20 00:24 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-01-20 16:00:53 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Don Domingo 2008-12-22 20:52:07 EST
weird characters appearing in English in non-breaking spaces, discovered by QE. i already have the fix, but it's too late now since RHEL.3 is now in RC. as such, i'm submitting this bug to push a zero-day errata to address the fix.

in addition, the push that made it to the distro has both Italian and German locales incomplete. Italian and German are both complete now, so i want to include that in the zero-day errata as well.
Comment 1 Don Domingo 2008-12-22 20:53:14 EST
setting appropriate ACKs so i can include it in errata.
Comment 7 errata-xmlrpc 2009-01-20 16:00:53 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHEA-2009-0106.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.