Bug 478020 - MIGRATED_FROM_JIRA: Add Module does not open the dialog box
MIGRATED_FROM_JIRA: Add Module does not open the dialog box
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: penrose
Classification: Retired
Component: Studio (Show other bugs)
2.0
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Endi Sukma Dewata
Chandrasekar Kannan
:
Depends On:
Blocks: 471500
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-12-27 02:51 EST by Chandrasekar Kannan
Modified: 2015-01-04 18:35 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-12-27 02:51:29 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chandrasekar Kannan 2008-12-27 02:51:27 EST
When you add a new module, it creates a new node under Module, but it does not open the dialog box. You have to double click on the new node to open it. This is inconsistent with the rest of the application as it usually opens up the dialog box automatically.
Additional Comments From adison dated Mon Apr 18 17:11:14 CDT 2005 
This has been resolved.


=========================================================
Issue dump from jira
$VAR1 = {
          'priority' => '4',
          'customFieldValues' => [],
          'project' => 'PENROSE',
          'status' => '6',
          'components' => [
                            {
                              'name' => 'Studio',
                              'id' => '10010'
                            }
                          ],
          'reporter' => 'endisd',
          'key' => 'PENROSE-10',
          'assignee' => 'adison',
          'summary' => 'Add Module does not open the dialog box',
          'id' => '10071',
          'updated' => '2005-07-07 17:58:14.0',
          'votes' => '0',
          'fixVersions' => [
                           {
                             'releaseDate' => '2005-06-03 00:00:00.0',
                             'sequence' => '1',
                             'name' => 'Penrose-0.9.1',
                             'released' => 'true',
                             'id' => '10004',
                             'archived' => 'false'
                           }
                         ],
          'affectsVersions' => [],
          'description' => 'When you add a new module, it creates a new node under Module, but it does not open the dialog box. You have to double click on the new node to open it. This is inconsistent with the rest of the application as it usually opens up the dialog box automatically.',
          'created' => '2005-04-14 00:59:39.0',
          'resolution' => '1',
          'type' => '1'
        };


=========================================================
Comment 1 Chandrasekar Kannan 2008-12-27 02:51:29 EST
Closing bug as it was already closed in Jira - PENROSE-10

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.