This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 478035 - MIGRATED_FROM_JIRA: Problems with "pulling" configuration from server
MIGRATED_FROM_JIRA: Problems with "pulling" configuration from server
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: penrose
Classification: Retired
Component: Studio (Show other bugs)
2.0
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Endi Sukma Dewata
Chandrasekar Kannan
:
Depends On:
Blocks: 471500
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-12-27 02:52 EST by Chandrasekar Kannan
Modified: 2015-01-04 18:35 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-12-27 02:52:46 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chandrasekar Kannan 2008-12-27 02:52:44 EST
Make sure you have the same configuration on the server and on your working directory. Make some modifications with the Mapping Tool (e.g. add source), then save it, don't "push" it back to the server. Close the Mapping Tool and reopen it to make sure that the changes got saved. Then click "Pull" to download the config from server. It doesn't change what's currently being displayed. Close and reopen the Mapping Tool, now it will show the configuration downloaded from the server.

It seems that when you "pull", it replaces your files, but it doesn't show it in the mapping tool. This is wrong, it should only replace the display, and let the user decide if he/she wants to save it by clicking the Save button.

=========================================================
Issue dump from jira
$VAR1 = {
          'priority' => '3',
          'customFieldValues' => [],
          'project' => 'PENROSE',
          'status' => '6',
          'components' => [
                            {
                              'name' => 'Studio',
                              'id' => '10010'
                            }
                          ],
          'reporter' => 'endisd',
          'key' => 'PENROSE-25',
          'assignee' => 'endisd',
          'summary' => 'Problems with "pulling" configuration from server',
          'id' => '10090',
          'updated' => '2005-07-07 17:52:28.0',
          'votes' => '0',
          'fixVersions' => [
                           {
                             'releaseDate' => '2005-06-03 00:00:00.0',
                             'sequence' => '1',
                             'name' => 'Penrose-0.9.1',
                             'released' => 'true',
                             'id' => '10004',
                             'archived' => 'false'
                           }
                         ],
          'description' => 'Make sure you have the same configuration on the server and on your working directory. Make some modifications with the Mapping Tool (e.g. add source), then save it, don't "push" it back to the server. Close the Mapping Tool and reopen it to make sure that the changes got saved. Then click "Pull" to download the config from server. It doesn't change what's currently being displayed. Close and reopen the Mapping Tool, now it will show the configuration downloaded from the server.

It seems that when you "pull", it replaces your files, but it doesn't show it in the mapping tool. This is wrong, it should only replace the display, and let the user decide if he/she wants to save it by clicking the Save button.',
          'affectsVersions' => [],
          'created' => '2005-05-13 13:48:05.0',
          'environment' => 'Windows',
          'resolution' => '1',
          'type' => '1'
        };


=========================================================
Comment 1 Chandrasekar Kannan 2008-12-27 02:52:46 EST
Closing bug as it was already closed in Jira - PENROSE-25

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.