Bug 478108 - MIGRATED_FROM_JIRA: \r\n in shell scripts
MIGRATED_FROM_JIRA: \r\n in shell scripts
Status: MODIFIED
Product: penrose
Classification: Retired
Component: Unknown (Show other bugs)
2.0
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Endi Sukma Dewata
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks: 471500
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-12-27 02:59 EST by Chandrasekar Kannan
Modified: 2015-01-04 19:10 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chandrasekar Kannan 2008-12-27 02:59:57 EST
The schema.sh file has been created on cygwin under Windoze, I bet. There are some 0d0a chars into it, so the script does not work under linux.

a dos2unix or something like this should be launch pefore packaging.
Additional Comments From elecharny dated Wed Nov 23 16:43:50 CST 2005 
Ths problem exists in 0.9.6 version, not in 0.9.8

Additional Comments From endisd dated Mon Jan 30 13:26:32 CST 2006 
A <fixcrlf/> task has been added to the build.xml to fix shell scripts.

Additional Comments From jimyang dated Tue Feb 28 20:59:48 CST 2006 
force fixcrlf to build using eof="unix" on mac os  X


=========================================================
Issue dump from jira
$VAR1 = {
          'priority' => '3',
          'customFieldValues' => [],
          'project' => 'PENROSE',
          'status' => '5',
          'components' => [
                            {}
                          ],
          'reporter' => 'elecharny',
          'key' => 'PENROSE-120',
          'assignee' => 'endisd',
          'summary' => '\\r\\n in shell scripts',
          'id' => '10342',
          'updated' => '2006-02-28 20:59:48.0',
          'votes' => '0',
          'fixVersions' => [
                           {
                             'releaseDate' => '2006-01-24 00:00:00.0',
                             'sequence' => '9',
                             'name' => 'Penrose-0.9.9',
                             'released' => 'true',
                             'id' => '10040',
                             'archived' => 'false'
                           }
                         ],
          'affectsVersions' => [],
          'description' => 'The schema.sh file has been created on cygwin under Windoze, I bet. There are some 0d0a chars into it, so the script does not work under linux.

a dos2unix or something like this should be launch pefore packaging.',
          'created' => '2005-11-23 14:15:47.0',
          'resolution' => '1',
          'type' => '1'
        };


=========================================================
Comment 1 Chandrasekar Kannan 2008-12-27 02:59:59 EST
Marking bug as MODIFIED as it was already resolved in Jira - PENROSE-120

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.