Bug 478257 - FEATURE: Initial setup for configuration
FEATURE: Initial setup for configuration
Status: MODIFIED
Product: penrose
Classification: Retired
Component: Configuration (Show other bugs)
2.0
All Linux
high Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Endi Sukma Dewata
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks: 471500
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-12-27 03:12 EST by Chandrasekar Kannan
Modified: 2016-01-28 17:00 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chandrasekar Kannan 2008-12-27 03:12:41 EST
We need to run an initial setup for Penrose server just right after the installation to prompt initial configuration such as: 
- Hostname (which will be transferred to /conf/server.xml) to prevent RMI issues
- port settings
- admin credentials
- etc


=========================================================
Issue dump from jira
$VAR1 = {
          'priority' => '3',
          'customFieldValues' => [],
          'project' => 'PENROSE',
          'status' => '1',
          'components' => [
                            {
                              'name' => 'Configuration',
                              'id' => '10014'
                            }
                          ],
          'reporter' => 'jimyang',
          'key' => 'PENROSE-292',
          'assignee' => 'jimyang',
          'summary' => 'Initial setup for configuration',
          'id' => '10985',
          'updated' => '2008-04-15 00:00:34.0',
          'votes' => '0',
          'fixVersions' => [],
          'affectsVersions' => [],
          'description' => 'We need to run an initial setup for Penrose server just right after the installation to prompt initial configuration such as: 
- Hostname (which will be transferred to /conf/server.xml) to prevent RMI issues
- port settings
- admin credentials
- etc
',
          'created' => '2008-04-15 00:00:34.0',
          'type' => '4'
        };


=========================================================
Comment 1 Jim Yang 2009-01-27 13:31:39 EST
This is a duplicate bug. Search "vd-config"
Comment 2 Endi Sukma Dewata 2009-01-28 18:44:31 EST
This has been implemented in vd-config.sh.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.