Bug 479395 - Missing supported RAID configuration in "-l" option
Missing supported RAID configuration in "-l" option
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: dmraid (Show other bugs)
5.4
All Linux
low Severity low
: rc
: 5.4
Assigned To: LVM and device-mapper development team
Cluster QE
:
Depends On:
Blocks: 480792
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-01-09 04:44 EST by Krzysztof Wojcik
Modified: 2009-03-24 11:15 EDT (History)
8 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-03-23 07:34:48 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Krzysztof Wojcik 2009-01-09 04:44:16 EST
Steps to reproduce:
execute command dmraid -l

Expected results:
one of the line from the output should be:
isw: Intel Software RAID (0,1,5,01)

Actual results:
isw: Intel Software RAID (0,1,01)
Comment 3 Krzysztof Wojcik 2009-03-16 04:16:12 EDT
Patch for this issue has been added in Bugzilla bug 479425 -  Incorrect status displayed when disk is missing [status].
Comment 6 RHEL Product and Program Management 2009-03-23 07:34:48 EDT
Development Management has reviewed and declined this request.  You may appeal
this decision by reopening this request.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.