Bug 486362 - Style change (promote) is not reflected in toolbar buttons in ooimpress
Style change (promote) is not reflected in toolbar buttons in ooimpress
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
10
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-02-19 09:17 EST by Jaroslav Reznik
Modified: 2009-03-16 15:39 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 3.0.1-15.3.fc10
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-03-16 15:39:10 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Presentation suffering bug (97.21 KB, application/vnd.oasis.opendocument.presentation)
2009-02-19 09:17 EST, Jaroslav Reznik
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
OpenOffice.org 99427 None None None Never

  None (edit)
Description Jaroslav Reznik 2009-02-19 09:17:51 EST
Created attachment 332561 [details]
Presentation suffering bug

Description of problem: Style change is not reflected in toolbar buttons in ooimpress - if for one level is for example bold and another one not, try promote/demote feature.


Version-Release number of selected component (if applicable):
rpm -q openoffice.org-impress-core openoffice.org-impress
openoffice.org-impress-core-3.0.1-15.2.fc10.x86_64
openoffice.org-impress-3.0.1-15.2.fc10.x86_64


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. run ooimpress
2. open attached presentation
3. click promote and check toolbar button (bold one)
  
Actual results:
"Bold" toolbar button stays unchecked (even actual text is bold). Move cursor and it gets checked.

Expected results:
"Bold" toolbar button checked.

Additional info:
Comment 1 Caolan McNamara 2009-02-19 10:06:12 EST
Ugly, clearly an updating missing somewhere
Comment 2 Caolan McNamara 2009-02-19 11:14:12 EST
Patch submitted upstream, and checked into F-10 and devel. Will be in next rawhide respin, and in >= 3.0.1-15.3 for F-10 if there is another update for that release
Comment 3 Fedora Update System 2009-03-10 10:13:33 EDT
openoffice.org-3.0.1-15.3.fc10 has been submitted as an update for Fedora 10.
http://admin.fedoraproject.org/updates/openoffice.org-3.0.1-15.3.fc10
Comment 4 Fedora Update System 2009-03-11 13:55:44 EDT
openoffice.org-3.0.1-15.3.fc10 has been pushed to the Fedora 10 testing repository.  If problems still persist, please make note of it in this bug report.
 If you want to test the update, you can install it with 
 su -c 'yum --enablerepo=updates-testing update openoffice.org'.  You can provide feedback for this update here: http://admin.fedoraproject.org/updates/F10/FEDORA-2009-2568
Comment 5 Fedora Update System 2009-03-16 15:38:36 EDT
openoffice.org-3.0.1-15.3.fc10 has been pushed to the Fedora 10 stable repository.  If problems still persist, please make note of it in this bug report.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.