Bug 488497 - fatal errors after installation of the new version of the studio
fatal errors after installation of the new version of the studio
Status: VERIFIED
Product: penrose
Classification: Retired
Component: Studio (Show other bugs)
2.0
All Linux
urgent Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jim Whitehurst
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks: 471500
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-03-04 12:04 EST by Noam
Modified: 2016-01-28 17:01 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
after install (223.24 KB, image/jpeg)
2009-03-04 12:15 EST, Noam
no flags Details

  None (edit)
Description Noam 2009-03-04 12:04:28 EST
After installation of the new version of penrose studio no TC was successfully tested.
almost any operation followed by an exception.

enclosed a screen shot of the window right after the installation.
Comment 1 Noam 2009-03-04 12:15:54 EST
Created attachment 334018 [details]
after install
Comment 2 Endi Sukma Dewata 2009-03-04 14:14:54 EST
This has been fixed.
Comment 3 Chandrasekar Kannan 2009-03-11 15:04:45 EDT
please confirm if this made it to the master repo or not ?
Comment 4 Endi Sukma Dewata 2009-03-24 19:34:41 EDT
The fix has been included into the master branch.
Comment 5 Sankar Ramalingam 2009-04-02 08:09:59 EDT
Threre are no Exception/Error observed with Studio.
This has been verified with 03/29 build.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.