Bug 489491 - evolution-mapi can't fetch messages
evolution-mapi can't fetch messages
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution-mapi (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matthew Barnes
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-03-10 09:21 EDT by Jonathan Kamens
Modified: 2009-03-10 12:40 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-03-10 12:40:55 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Output of evolution when it fails to fetch messages (5.95 KB, text/plain)
2009-03-10 09:21 EDT, Jonathan Kamens
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
GNOME Desktop 574784 None None None Never

  None (edit)
Description Jonathan Kamens 2009-03-10 09:21:26 EDT
Created attachment 334644 [details]
Output of evolution when it fails to fetch messages

Configured evolution-mapi account with today's rawhide (evolution-2.25.92-1.fc11.i586, evolution-mapi-0.25.92-1.fc11.i586).  Connected to server and loaded folder list successfully, and shows unread message count in folders, but when I click on a folder it says that there aren't any unread messages and says there was an error fetching them.  Exited and restarted evolution and same problem occurred. Log is attached.

It's an Exchange 2007 server, FYI.
Comment 1 Matthew Barnes 2009-03-10 12:40:42 EDT
Moving this upstream.  Please see [1] for further updates.

[1] http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=574784

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.