Bug 491011 - Cluster Name setting is wrong in Installation Guide
Cluster Name setting is wrong in Installation Guide
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise MRG
Classification: Red Hat
Component: Messaging_Installation_and_Configuration_Guide (Show other bugs)
1.1
All Linux
urgent Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: Lana Brindley
Frantisek Reznicek
: Documentation
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-03-18 17:35 EDT by William Henry
Modified: 2015-11-15 19:07 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-04-14 01:21:58 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description William Henry 2009-03-18 17:35:02 EDT
Description of problem:


Chapter 6 says:

3. Set the name of the cluster in qpidd.conf.

cluster_name="Mick"

http://www.redhat.com/docs/en-US/Red_Hat_Enterprise_MRG/1.1/html/Messaging_Installation_Guide/chap-Messaging_Installation_Guide-Clustering_and_federation.html


Should be cluster-name="Mick"

(or something other than Mick ... I mean that can't be good! ;-)



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Jonathan Robie 2009-03-19 15:46:29 EDT
Fixed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.