Bug 495080 - Lack of error message when no SRV entries exist
Lack of error message when no SRV entries exist
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-node (Show other bugs)
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Alan Pevec
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2009-04-09 12:50 EDT by Mike McGrath
Modified: 2011-11-18 09:20 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2011-11-18 09:20:28 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mike McGrath 2009-04-09 12:50:44 EDT
When an ovirt node boots and no srv records are present the ovirt log on the node just says:

Apr 09 23:55:44 Starting ovirt
Apr 09 23:55:45 skipping Kerberos configuration
Apr 09 23:55:45 skipping ovirt-awake, oVirt identify service not available
Apr 09 23:55:45 skipping collectd configuration, collectd service not available
Apr 09 23:55:46 skipping libvirt-qpid configuration, could not find
Apr 09 23:55:46 Completed ovirt

It'd probably be good to be explicit about why this failed along with a link to the docs.  Even an error message to the console would be good considering it's appliance orientation.
Comment 1 Mike Burns 2011-11-18 09:20:28 EST
This is a problem when working with deprecated ovirt-server

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.