Bug 495700 - XFCE does not use "Antialias"
XFCE does not use "Antialias"
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xfce4-settings (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Kevin Fenzi
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-04-14 09:14 EDT by Arkady L. Shane
Modified: 2009-04-18 01:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-04-18 01:38:32 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Arkady L. Shane 2009-04-14 09:14:35 EDT
XFCE does not use "Antialias". No more information...
Comment 1 Kevin Fenzi 2009-04-14 12:26:27 EDT
I assume you mean Anti aliased fonts? 

Go to preferences->Appearance->Fonts and enable the checkbox there?

I'm not understanding your bug, so please expand on what is happening and what you expect to happen and how they are different.
Comment 2 Arkady L. Shane 2009-04-15 05:02:42 EDT
Yes. If I set up it manual it works. But it does not work by default. All other DEs use it. And XFCE in F10 also use it.
Comment 3 Kevin Fenzi 2009-04-15 16:40:15 EDT
ok. I have set it to be on by default now. 

I have requested that the new package be added to f11 for release. 

Would you like me to keep this open until it's tagged in or released as an update? 
Or can we close it now? 

You can get the build direct from the build system if you want to test it out: 
http://koji.fedoraproject.org/koji/taskinfo?taskID=1300973
Comment 4 Arkady L. Shane 2009-04-16 04:41:57 EDT
I have tested the latest xfce4-settings-4.6.0-5 on new user, but your config does not work. I added new configuration line for HintStyle to xsettings.xml:

<property name="HintStyle" type="string" value="hintfull"/>

and Antialias began to work. Please add it too.
Comment 5 Kevin Fenzi 2009-04-16 17:54:25 EDT
Can you test out the build at: 

http://koji.fedoraproject.org/koji/taskinfo?taskID=1303090

Sorry about that. I thought it would default to the right thing there. ;(
Comment 6 Arkady L. Shane 2009-04-17 03:45:41 EDT
Thanks! It works fine now!
Comment 7 Kevin Fenzi 2009-04-18 01:38:32 EDT
Excellent. It's tagged in for f11 now and should show up in rawhide tomorrow. 

Thanks for the report and all the testing!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.