Bug 495832 - PulseAudio Problem
PulseAudio Problem
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: pulseaudio (Show other bugs)
10
i386 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Lennart Poettering
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-04-14 22:15 EDT by Chad Ainey
Modified: 2009-07-27 19:09 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-07-27 19:09:26 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Alsa Info (53.55 KB, text/plain)
2009-04-14 22:43 EDT, Chad Ainey
no flags Details

  None (edit)
Description Chad Ainey 2009-04-14 22:15:03 EDT
Description of problem:
installed pulse audio as layed out here: http://fedorasolved.org/Members/fenris02/pulseaudio-fixes-and-workarounds
updated and got sound on eveything, including flash.
Left for easter, updated and installed the following:
Apr 14 15:58:53 Updated: selinux-policy-3.5.13-55.fc10.noarch
Apr 14 16:01:10 Updated: selinux-policy-targeted-3.5.13-55.fc10.noarch
Apr 14 16:01:31 Updated: tzdata-2009e-3.fc10.noarch
Apr 14 16:01:35 Updated: nss-3.12.2.0-5.fc10.i386
Apr 14 16:01:38 Updated: gnome-panel-libs-2.24.3-2.fc10.i386
Apr 14 16:02:00 Updated: pam-1.0.4-4.fc10.i386
Apr 14 16:03:09 Updated: gnome-panel-2.24.3-2.fc10.i386
Apr 14 16:03:33 Updated: rpm-libs-4.6.0-2.fc10.i386
Apr 14 16:03:35 Updated: PackageKit-glib-0.3.15-2.fc10.i386
Apr 14 16:03:43 Updated: rpm-4.6.0-2.fc10.i386
Apr 14 16:03:45 Updated: rpm-python-4.6.0-2.fc10.i386
Apr 14 16:03:47 Updated: PackageKit-gstreamer-plugin-0.3.15-2.fc10.i386
Apr 14 16:03:48 Updated: PackageKit-udev-helper-0.3.15-2.fc10.i386
Apr 14 16:03:50 Updated: PackageKit-yum-plugin-0.3.15-2.fc10.i386
Apr 14 16:04:04 Updated: PackageKit-0.3.15-2.fc10.i386
Apr 14 16:04:05 Updated: PackageKit-yum-0.3.15-2.fc10.i386
Apr 14 16:05:39 Updated: rpm-4.6.0-2.fc10.i386
Apr 14 17:33:30 Installed: binutils-2.18.50.0.9-8.fc10.i386
Apr 14 17:33:32 Installed: elfutils-libs-0.140-1.fc10.i386
Apr 14 17:33:34 Installed: libgomp-4.3.2-7.i386
Apr 14 17:33:35 Installed: perl-Compress-Raw-Zlib-2.008-56.fc10.i386
Apr 14 17:33:36 Installed: patch-2.5.4-35.fc10.i386
Apr 14 17:33:51 Installed: libgcj-4.3.2-7.i386
Apr 14 17:34:00 Installed: gettext-0.17-8.fc10.i386
Apr 14 17:34:02 Installed: elfutils-0.140-1.fc10.i386
Apr 14 17:34:13 Installed: oprofile-0.9.4-3.fc10.i386
Apr 14 17:34:15 Installed: libgfortran-4.3.2-7.i386
Apr 14 17:34:18 Installed: systemtap-runtime-0.9.5-1.fc10.i386
Apr 14 17:34:21 Installed: cvs-1.11.23-2.fc10.i386
Apr 14 17:34:26 Installed: qt3-3.3.8b-17.fc10.i386
Apr 14 17:34:29 Installed: gettext-libs-0.17-8.fc10.i386
Apr 14 17:34:37 Installed: gettext-devel-0.17-8.fc10.i386
Apr 14 17:34:41 Installed: oprofile-gui-0.9.4-3.fc10.i386
Apr 14 17:34:45 Installed: rpm-build-4.6.0-2.fc10.i386
Apr 14 17:35:23 Installed: frysk-0.4-2.fc10.i386
Apr 14 17:35:25 Installed: strace-4.5.18-1.fc10.i386
Apr 14 17:35:41 Installed: 1:doxygen-1.5.7.1-1.fc10.i386
Apr 14 17:35:54 Installed: python-ldap-2.3.5-1.fc10.i386
Apr 14 17:35:58 Installed: ccache-2.4-13.fc9.i386
Apr 14 17:36:12 Installed: 1:valgrind-3.3.0-4.i386
Apr 14 17:36:16 Installed: byacc-1.9.20070509-4.fc10.i386
Apr 14 17:36:40 Installed: swig-1.3.35-2.fc10.i386
Apr 14 17:36:41 Installed: ctags-5.7-3.fc10.i386
Apr 14 17:36:46 Installed: flex-2.5.35-2.fc10.i386
Apr 14 17:36:48 Installed: diffstat-1.43-8.fc10.i386
Apr 14 17:36:50 Installed: patchutils-0.3.1-1.fc10.i386
Apr 14 17:36:54 Installed: indent-2.2.10-2.fc10.i386
Apr 14 17:37:01 Installed: texinfo-4.12-4.fc10.i386
Apr 14 17:37:04 Installed: rcs-5.7-33.fc10.i386
Apr 14 17:37:06 Installed: ltrace-0.5-12.45svn.fc10.i386
Apr 14 17:37:18 Installed: bison-2.3-5.fc9.i386
Apr 14 17:37:21 Installed: cscope-15.6-2.fc10.i386
Apr 14 17:37:31 Installed: perl-URI-1.37-1.fc10.noarch
Apr 14 17:37:40 Installed: autoconf-2.63-1.fc10.noarch
Apr 14 17:37:50 Installed: automake-1.10.1-2.noarch
Apr 14 17:37:55 Installed: 1:perl-Error-0.17015-1.fc10.noarch
Apr 14 17:37:58 Installed: perl-IO-Compress-Base-2.008-56.fc10.i386
Apr 14 17:38:03 Installed: perl-IO-Compress-Zlib-2.008-56.fc10.i386
Apr 14 17:38:06 Installed: perl-Compress-Zlib-2.008-56.fc10.i386
Apr 14 17:38:08 Installed: perl-HTML-Tagset-3.10-8.fc9.noarch
Apr 14 17:40:13 Installed: kernel-devel-2.6.27.21-170.2.56.fc10.i686
Apr 14 17:40:25 Installed: kernel-headers-2.6.27.21-170.2.56.fc10.i386
Apr 14 17:40:34 Installed: glibc-headers-2.9-3.i386
Apr 14 17:40:39 Installed: glibc-devel-2.9-3.i386
Apr 14 17:40:58 Installed: libstdc++-devel-4.3.2-7.i386
Apr 14 17:41:04 Installed: automake17-1.7.9-11.noarch
Apr 14 17:41:09 Installed: automake16-1.6.3-14.noarch
Apr 14 17:41:14 Installed: automake14-1.4p6-17.fc10.noarch
Apr 14 17:41:19 Installed: automake15-1.5-25.noarch
Apr 14 17:41:21 Installed: redhat-rpm-config-9.0.3-3.fc10.noarch
Apr 14 17:41:32 Installed: gcc-4.3.2-7.i386
Apr 14 17:41:40 Installed: perl-HTML-Parser-3.59-1.fc10.i386
Apr 14 17:41:43 Installed: gcc-gfortran-4.3.2-7.i386
Apr 14 17:41:48 Installed: gcc-c++-4.3.2-7.i386
Apr 14 17:42:00 Installed: systemtap-0.9.5-1.fc10.i386
Apr 14 17:42:21 Installed: subversion-1.5.4-3.i386
Apr 14 17:42:27 Installed: perl-libwww-perl-5.823-1.fc10.noarch
Apr 14 17:42:30 Installed: libtool-1.5.26-4.fc10.i386
Apr 14 17:42:36 Installed: perl-XML-Parser-2.36-3.fc9.i386
Apr 14 17:42:39 Installed: intltool-0.40.5-1.fc10.i386
Apr 14 17:42:41 Installed: perl-Git-1.6.0.6-3.fc10.i386
Apr 14 17:42:54 Installed: git-1.6.0.6-3.fc10.i386
Apr 14 18:25:38 Installed: frostwire-4.17.1-2.noarch
Apr 14 19:04:23 Installed: gtk-gnutella-0.96.6-1.fc10.i386
Apr 14 19:39:31 Installed: 1:faad2-libs-2.6.1-6.fc10.i386
Apr 14 19:39:35 Installed: xvidcore-1.2.1-1.fc10.i386
Apr 14 19:39:39 Installed: libdc1394-2.0.2-1.fc10.i386
Apr 14 19:39:41 Installed: dirac-libs-1.0.0-1.fc10.i386
Apr 14 19:39:44 Installed: libcdaudio-0.99.12p2-11.fc10.i386
Apr 14 19:39:51 Installed: fftw-3.2.1-1.fc10.i386
Apr 14 19:39:54 Installed: libofa-0.9.3-13.fc9.i386
Apr 14 19:40:00 Installed: freeglut-2.4.0-14.fc9.i386
Apr 14 19:40:02 Installed: twolame-libs-0.3.12-3.fc10.i386
Apr 14 19:40:05 Installed: giflib-4.1.3-9.i386
Apr 14 19:40:14 Installed: imlib2-1.4.2-2.fc10.i386
Apr 14 19:40:23 Installed: libdvdnav-4.1.3-1.fc10.i386
Apr 14 19:40:26 Installed: libsysfs-2.1.0-4.fc10.i386
Apr 14 19:40:28 Installed: schroedinger-1.0.5-3.fc10.i386
Apr 14 19:40:29 Installed: libdca-0.0.5-3.fc10.i386
Apr 14 19:40:32 Installed: libmms-0.4-3.fc10.i386
Apr 14 19:40:34 Installed: openjpeg-libs-1.3-2.fc9.i386
Apr 14 19:40:41 Installed: gpac-libs-0.4.5-0.5.20080217cvs.fc10.i386
Apr 14 19:40:44 Installed: x264-libs-0.0.0-0.18.20080905.fc10.i386
Apr 14 19:40:45 Installed: lzo-minilzo-2.03-1.fc10.i386
Apr 14 19:40:47 Installed: libvncserver-0.9.1-3.fc10.i386
Apr 14 19:40:56 Installed: directfb-1.2.7-2.fc10.i386
Apr 14 19:41:01 Installed: libmp4v2-1.5.0.1-6.fc10.i386
Apr 14 19:41:04 Installed: faac-1.28-1.fc10.i386
Apr 14 19:41:11 Installed: ffmpeg-libs-0.4.9-0.55.20080908.fc10.i386
Apr 14 19:41:23 Installed: libquicktime-1.0.3-4.fc10.i386
Apr 14 19:41:25 Installed: mjpegtools-libs-1.9.0-0.6.rc3.fc10.i386
Apr 14 19:41:30 Installed: 1:libmodplug-0.8.4-3.fc9.i386
Apr 14 19:42:01 Installed: PersonalCopy-Lite-patches-4.1-3.fc9.noarch
Apr 14 19:42:09 Installed: wildmidi-libs-0.2.2-5.fc10.i386
Apr 14 19:42:11 Installed: libtimidity-0.1.0-6.fc9.i386
Apr 14 19:42:29 Installed: gstreamer-plugins-bad-0.10.9-1.fc10.i386
Apr 14 19:53:59 Installed: gstreamer-ffmpeg-0.10.5-1.fc10.i386
0.9.14-1.fc10.i386
no sound. Nothing. From flash or Audio files
Version-Release number of selected component (if applicable):
0.9.14-1.fc10.i386

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Follow steps here:http://fedorasolved.org/Members/fenris02/pulseaudio-fixes-and-workarounds

Actual results:
no Sound for audio files when default sound device is not pulseaudio sound server, no sound on flash videos at all, no sound with pulse audio sound server at all.


Expected results:
Sound on both audio and flash

Additional info:System:
2.00ghz AMD Sempron
Creative SB Live Value soundcard
512 MB RAM
VIA/Rhine SG3 Unichrome IGP
Fedora 10
Comment 1 Chad Ainey 2009-04-14 22:43:55 EDT
Created attachment 339608 [details]
Alsa Info
Comment 2 Lennart Poettering 2009-04-18 12:08:30 EDT
Uh? So do you get audio only with pulseaudio or only without pulseaudio? Or do you never get audio? If the later is the case I wonder why you are posting this bug against PA.

What do you mean by 'not getting audio'? Do the applications think they are playing and is audio just muted? Or do you get any errors?

Have you played around with 'pavucontrol'? Maybe audio is just playing on the wrong device?

Have you played around with 'alsamixer -c0'?
Comment 3 Lennart Poettering 2009-07-27 19:09:26 EDT
Closing due to lack of response to needinfo request.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.