Bug 49689 - installer gives bugmessage when loading packages
installer gives bugmessage when loading packages
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Brock Organ
unable to install the packages
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-07-23 07:07 EDT by thirunagalingam
Modified: 2007-04-18 12:35 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-07-23 10:54:33 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description thirunagalingam 2001-07-23 07:07:49 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Windows 98; DigExt)

Description of problem:
when i try to install redhat7.o at the stage of installation of packages 
it give execpectinal error probabily a bug report to mozilla.org

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.when i try to install through custom level instalation

Additional info:
Comment 1 Brent Fox 2001-07-23 10:54:29 EDT
Please attach the debug error message.  I can't do anything without it.
Comment 2 Brent Fox 2001-08-03 10:41:24 EDT
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have more information.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.