Bug 49742 - During RH Fairfax B1 Installation, FTP Install displays "Error loading RAM Disk. Unable to retrieve first Install Image"
Summary: During RH Fairfax B1 Installation, FTP Install displays "Error loading RAM Di...
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Wilson
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-07-23 16:43 UTC by Bryan Leopard
Modified: 2007-04-18 16:35 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-09-04 19:24:00 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Bryan Leopard 2001-07-23 16:43:23 UTC
SERVER:
PL8000, ROM P41 (2/16/01)
8X700 MHz CPU, 4GB RAM, 3X9.1GB HD, RAID 5

OS:
RedHat Fairfax Beta 1

PROBLEM:
During RH 7.2 B1 Installation, FTP Install displays "Error loading RAM 
Disk. Unable to retrieve first Install Image". This causes the install to 
fail. Under the same conditions, RedHat 7.1 installed fine from the same 
FTP Server.

STEPS:
(1) Boot the system with boot disk after configuring the server with 
SmartStart 5.2, RC6
(2) Select FTP Install and follow the directions

Comment 1 Glen Foster 2001-07-23 20:46:29 UTC
Have you seen the same behavior using beta-2?  And soon, we'll likely be asking
if beta-3 shows the same behavior....

Comment 2 Brent Fox 2001-08-10 15:14:32 UTC
What OS is running on your FTP server?

Comment 3 Bryan Leopard 2001-08-16 15:44:44 UTC
It doesn't seem to matter what is on the ftp server.  We have tried Red Hat 
7.1, W2K, and other lesser linux vendors :).  These same configurations work 
fine when trying to install RH 7.1 though.

Comment 4 Matt Wilson 2001-08-16 15:51:13 UTC
And you've reproduced this with beta3?


Comment 5 Matt Wilson 2001-08-16 15:52:54 UTC
(and soon we'll be asking if you've reproduced this in rc1)


Comment 6 Bryan Leopard 2001-08-16 16:33:07 UTC
yes, this is reproduced on Beta3.

Comment 7 Matt Wilson 2001-08-16 16:36:52 UTC
any abnormal messages on Alt+F3 or Alt+F4?


Comment 8 Brent Fox 2001-08-31 14:25:01 UTC
Bryan, any more info here?

Comment 9 Brent Fox 2001-09-10 15:40:22 UTC
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have more information.




Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.