Bug 500404 - Intel-DVI is not working on Q43/Q45 chipset.
Intel-DVI is not working on Q43/Q45 chipset.
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: xorg-x11-drv-i810 (Show other bugs)
5.3
All Linux
urgent Severity high
: rc
: ---
Assigned To: Adam Jackson
desktop-bugs@redhat.com
: OtherQA, Patch, ZStream
Depends On: Intel-DVI-problem
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-05-12 11:18 EDT by RHEL Product and Program Management
Modified: 2009-11-12 03:55 EST (History)
19 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-11-12 03:55:07 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description RHEL Product and Program Management 2009-05-12 11:18:01 EDT
This bug has been copied from bug #476831 and has been proposed
to be backported to 5.3 z-stream (EUS).
Comment 3 Kristian Høgsberg 2009-08-17 16:18:02 EDT
xorg-x11-drv-i810-1.6.5-9.21.2.el5_3.src.rpm built with the patches in question back ported
Comment 7 Chris Ward 2009-09-11 05:15:10 EDT
Thanks, i've pinged garry about this.
Comment 14 errata-xmlrpc 2009-11-12 03:55:07 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2009-1581.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.