This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 500627 - rds-tools-debuginfo is empty
rds-tools-debuginfo is empty
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: rds-tools (Show other bugs)
5.4
All Linux
low Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Doug Ledford
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-05-13 09:43 EDT by Alexander Todorov
Modified: 2009-09-02 05:51 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-09-02 05:51:42 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alexander Todorov 2009-05-13 09:43:42 EDT
Description of problem:
rds-tools-debuginfo is empty although rds-tools contains ELF objects.

Version-Release number of selected component (if applicable):
rds-tools-debuginfo-1.4-1.el5.i386.rpm

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. rpm -qpl rds-tools-debuginfo-1.4-1.el5.i386.rpm
2.
3.
  
Actual results:
empty package

Expected results:
package contains debugging information

Additional info:
Comment 5 errata-xmlrpc 2009-09-02 05:51:42 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2009-1304.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.