Bug 500635 - vconfig-debuginfo is empty
vconfig-debuginfo is empty
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: vconfig (Show other bugs)
5.4
All Linux
low Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Roman Rakus
BaseOS QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-05-13 10:07 EDT by Alexander Todorov
Modified: 2014-01-12 19:09 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-11-11 04:11:03 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alexander Todorov 2009-05-13 10:07:01 EDT
Description of problem:
vconfig-debuginfo is empty although vconfig contains ELF objects

Version-Release number of selected component (if applicable):
vconfig-debuginfo-1.9-2.1.i386.rpm

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. rpm -qpl vconfig-debuginfo-1.9-2.1.i386.rpm
2.
3.
  
Actual results:
empty package

Expected results:
package containing debugging information

Additional info:
Comment 7 errata-xmlrpc 2009-11-11 04:11:03 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2009-1573.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.