Bug 502183 - bad button label when removing packages
bad button label when removing packages
Status: CLOSED DEFERRED
Product: Red Hat Satellite 5
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
530
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Shannon Hughes
Red Hat Satellite QA List
:
Depends On:
Blocks: 462714
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-05-22 07:55 EDT by Jan Hutař
Modified: 2014-07-04 09:24 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-07-04 09:24:40 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jan Hutař 2009-05-22 07:55:13 EDT
Description of problem:
When removing packages, there is a "Confirm Deletion" label and when I'm prompted to confirm deletion, there is a "Delete Package(s)" on the button.


Version-Release number of selected component (if applicable):
20090507.1


How reproducible:
always


Steps to Reproduce:
1. Channels -> Manage Software Channels -> Manage Software Packages


Actual results:
"Confirm Deletion"


Expected results:
"Delete Package(s)"
Comment 1 Jan Hutař 2010-02-05 04:37:43 EST
Similar issue for adding package to the custom channel.
Comment 2 Jan Hutař 2010-02-05 04:48:40 EST
Similar issue for removing package from the custom channel.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.